All utrustning är bärbar och med pristillägg kan jag utföra trimning hemma hos dig/er (om du bor hyfsat nära).

 

 

 

 

Tips: Samla ihop ett gäng som vill trimma bilen samtidigt och vi kan se över prisbilden…

Seriell programmering/ ECU optimering

Första programmeringen och provkörningen ingår i priset.

Pris: 3500 kr

Nu kan din diesel- eller bensinbil bli som en helt ny bil att köra! Jag kan nu erbjuda Dig som service att genomföra en ommappning av ECU:n i din bil och vi kan uppnå så mycket som 15% till 35% i prestandaökning! Detta kan uppnås genom att jag uppdaterar bilens original programvara via diagnosuttaget.

Alla moderna bilar är försedda med ett diagnosuttag som standard och är det som används när vi mappar om din bil. T.ex. en Audi A4 1.8T har 150 hk i original, och efter att vi har mappat om denna bil släpps krafter lös och prestanda ökas upp till hela 190 hk! Vilket är en rejäl ökning i prestanda. Mappning (även kallat chip tuning) av din bil tar ca 2-3 timmar.

Denna programvaruoptimering som jag använder mig av för att optimera bilens prestanda bygger på otaliga år av erfarenhet och tusentals arbetstimmar inom racingindustrin. Vi sitter på en ovärderlig kunskap som ingenjörer och strateger har utvecklat inom racingindustrin och som nu har kunnat överföras till personbilar. Jag kan skräddarsy din programvaruoptimering efter dina specifika önskemål. Oavsett om du är ute efter ett större effektuttag eller om du t.ex önskar en maximal bränslebesparing, så fixar jag det åt Dig! Du får även med dig en cd med din original programvara som du hade i din ECU tidigare för att du när som helst ska kunna återgå till den ursprungliga programvaran.

Att mappa om sin bil var förut endast ämnat inom racingindustrin, men nu finns det tillgängligt för Dig, och jag törs garantera att du kommer bli nöjd!

ECU flashing