TÜV-Tysk kvalitetscertifiering

STEG2CRDieselboxar

Dieseltrim CR effektbox (Steg2CR ): 2500 kr

Det finns flera olika effektboxar (varierande pris) att tillgå men denna är den som passar de flesta bilarna.

Dieseltrim - Effektbox

• Avancerad digital microprocessorteknologi

• Programmeras unikt efter din fordonsmodell och med smidig installation med snabbkontakter

• Originalplugg för en snabb och enkel återställning

• Installationsmanual finns på Svenska/Finska/Engelska

• Bilens styrbox förblir orörd och i sitt originalskick

• Effekt och vridmoment ökar med 20-25%. Bränsleförbrukningen minskar normalt med 5-10%

• Du kan även justera din STEG2CR effektbox själv

• 30 dagars full returrätt

 

KVALITETSGARANTI

Effektboxarna i STEG2 serien har aktivt under 10 års tid utvecklats fram till dom högkvalitativa produkter dom är idag med avancerad microprocessorteknologi. Effektboxarna är naturligtvis testade och TÜV-certifierade vilket borgar för att produkten håller en hög kvalité.

 

SKONSAM DIESELOPTIMERING

När man köper en effektbox ur STEG2 serien väljer man ett skonsammare val av dieseloptimering. STEG2 serien ökar inte laddtrycket utan styrningen för bränslet ändras istället, vilket resulterar i en säkrare och skonsammare dieseloptimering. Detta är möjligt pga att dieselmotorer går på ett överskott av luft som våra effektboxar i STEG2 serien utnyttjar med finess för utvinna optimal prestanda.

 

SKRÄDDARSYDD PASSFORM

STEG2 serien passar utmärkt till bilmodeller med automatlådor samt elektroniska kopplingsfria växlingssystem. STEG2 serien har full kompabilitet med partikelfilter samt med den senaste piezoinjektor tekniken. Kabelsatserna är av originalmodell, med en perfekt passform och hållbarhet till alla bilmodeller! I STEG2 serien ingår även kostnadsfritt en sk. diagnostikplugg. Som används för att snabbt och enkelt se att kabelsatsen anslutits korrekt och för att kunna återställa bilen till original. Kabelsatsen behövs inte avlägsnas, utan effektboxen byts ut mot diagnostikpluggen. Smidigt om man tex skall låna ut bilen!